Healing - Lidköping, Skara, Mariestad m.fl.


 Boka tidVet du inte vad du vill eller behöver, tveka inte kontakta mig så hjälper jag dig.

Det hör till vanligheterna att personer söker mig men inte vet vad dom vill eller behöver, mer än att dom kanske känner sig vilsna, fast i samma mönster eller behöver något "kickstart" i sina liv. Var därför inte rädd för att fråga oss så kan vi i samråd känna av varandra och se vad ni skulle kunna behöva hjälp med.

Healing

Det är inte ovanligt att du kan uppleva förvirring mellan behandlingarna. Att du inte riktigt vet vad du vill eller känner. Vardagliga saker kan plötsligt kännas jobbiga. Humöret kan skifta och du kan känna dig ledsen och dämpad. Detta är normalt för processen då gammalt rensas ut och kropp och själ vänjer sig vid det nya. Hos mig hittar du ett par olika healingbehandlingar, de olika behandlingarna är bra för olika saker. Mina tjänster erbjuds framförallt till er i städer såsom Lidköping, Skara och Mariestad men jag arbetar även i dess omnejd.

❈ Wombwidsom healing


Som kvinna lagrar vi massor av energi/upplevelser i vårt bäcken. Uttrycket "lägga på locket" när det kommer till känslor och upplevelser, då tycker vi ner dem till våran livmodern, äggstockar, blygdben, höfterna och låren för att slippa ha dem uppe i hjärtat och slippa känna.
Inte bara de vi mött i livet,utan vi bär även spår av det våra Förmödrar varit med om. Präglingar som finns i vår blodslinje. Våra mammasår och pappasår. Ditt inre barn, de sårade systerskapet, barndomstrauman, ensamhet, besvikelser, minnen av aborter och missfall, övergrepp, mobbning, våld, olycklig kärlek m.m. Gammal skuld och skam från generationer tillbaka. Allt bär vi i Våran Livmoder.
Hon bär Allt.
Detta kan då skapa stagnerad energi som då orsakar blockeringar i vårt liv. Det kan visa sig på en mängd olika sätt som dålig självförtroende, skuldkänslor, ångest, ingen livsglädje, depression, minskad sexlust, trötthet, känsla av otillräcklighet m.m.
Men också som fysiska problem som hormonella obalanser, oregelbundna blödningar, svåra menssmärtor, infertilitet, foglossning, endometrios, värkproblematik, pms, pmds, etc.
Wombhealingen frigör denna stagnerade energin och är en otroligt djup, kraftfull healing, som sker intuitivt kvinna till kvinna. Behandlingen kan upplevas nära.

Fördelarna med denna behandling är många bla:

• Hålla om och trösta ditt inre barn, så hon blir sedd och älskad.
• Frigöra gammal smärta och skapa utrymme för ny energi/ny kraft att ta plats.
• Öppnar upp för läkning/förlåtelse
• Plåstra om "inre sår"
• Ökar blodcirkulationen så alla organ i kroppen får tillgång till mer syre
• Frigör spänningar/stress, både emotionella och fysiska
• Stöttar avgiftning, hjälper kroppen att rensa ut slagg/gifter

Shamansk healing

Är en kraftfull och djupgående samt transformerande behandling. Som lyfter dina skuggor och blockeringar till ljuset för att frigör dem. Stora förändringar sker och stort läkande på cellnivå! 

Den är för dig som verkligen vill helas på djupnivå, som vill skapa förändringar i ditt liv för att kunna ta nästa kliv.

Detta är i samråd med mina guider och kraftdjur.

❈ Jag går just nu utbildning i Shamansk healing kommer inom kort behöva träningsklienter.

 Kristall healing

Är bra för alla, oavsett om du enbart vill koppla av, njuta av att vandra in i drömmarnas värld, eller om du kanske känner dig stressad, trött, deprimerad ellerhar värk.

Vid kristallhealing tar jag hjälp av kristallerna för att balansera och hela de energier som är i obalans hos dig. 

En behandling med kristallhealing är en underbar skön och härlig upplevelse, du fylls med ljus och kärlek, känner dig helt avslappnad och lugn, upplevs ofta som man inte har någon kontroll alls över sin kropp, man bara är och njuter av stunden. 

❈ Chakrabalansering

En chakrabalansering hjälper till att harmonisera, balansera och göra oss mer närvarande till kropp och själ. 

Ett chakra är ett möte mellan de andliga, psykiska och fysiska aspekterna hos oss människor.  

Vår livsenergi vibrerar i olika frekvenser precis som färger och kristaller. 

Jag använder mig av kristaller och mina guider i denna behandling.

Övriga behandlingar 

Tarot

Att göra en tarotläggning hos mig brukar vara mycket positivt och uppskattat .

Här kan du snabbt och lätt få lite råd av korten kring din livssituation. Du kan ställa konkreta frågor eller bara be om råd. Tarotkorten är ett utmärkt hjälpmedel om du inte ser klart på tillvaron eller när du är full av funderingar som inte tycks få svar.
1 timme.

3-4 kort
Använder jag om du har någon enkel fråga.
Relation eller keltiska korset
Använder jag vid frågor om relationer eller större frågor där man behöver mer utförligt svar.
Års läggning Liten
Jag gör en år läggning inför nästa år, ha i åtanke att läggningen utspelar sig ut efter förhållandet till universum vid just det tillfället. Så det är inget som är "hugget i sten".
Använder 15-17 kort

 Års läggning Stor
Jag gör en år läggning inför nästa år, ha i åtanke att läggningen utspelar sig ut efter förhållandet till universum vid just det tillfället. Så det är inget som är "hugget i sten".
Denna är mer djupgående och man får se vad som kan finnas för svårighet kommande år.
Använder 25-30 kort.

❈Tarotläggningar kan även utföras via telefon om du inte har möjlighet att besöka mig.

Medial vägledning

DINA ÄNGLAR, GUIDER OCH NÄRA OCH KÄRA PÅ ANDRA SIDAN KAN GE DIG NYCKLAR till ditt läkande. 

De kan med sin kunskap och högre perspektiv, visa dig vad som håller dig tillbaka i delar av livet, relationer och karriären m.m.
Det kan vara tankemönster som begränsar dig eller smärtsamma upplevelser du fortfarande bär med dig och som behöver läkas.  

Under en sittning kan du få en eller fler av dessa nycklar, och de är en väg in till en process av läkning, de är en vägvisare som pekar på vad du behöver titta på inom dig och jobba med för att du ska komma vidare på din livsväg och mot önskade resultat.
Ibland är det yttre faktorer som går att ordna direkt, och ibland krävs djupa inre processer över en längre period för att nysta upp blockeringar eller hela det som behöver helas.
Jag förmedlar det dina guider och ditt andliga supportteam vill belysa, det som är aktuellt för dig just nu för att du ska kunna fortsätta utvecklas i enlighet med din livsväg.
Vad och hur mycket information som kommer igenom beror på vad du behöver veta just nu för att läkning eller förändring ska få förutsättning att ske.

Våra nära och kära, på andra sidan, kan med sin kunskap och sitt högre perspektiv se helheten i tillvaron på ett helt annat sätt, och kan därför ge oss de verktyg vi behöver för att komma rätt eller vidare i livet.

Hus rening

• Störs du av andliga aktiviteter i ditt hem?

• Händer det oförklarliga saker?
• Kanske finns där andliga energier som inte hör hemma hos dig och som inte befinner sig i ljuset?


Oönskade energier som kan påverka familjen och känslan i t ex hemmet.

jag besöker då ditt hem, eller den plats där du upplever obehagen och genomföra en medial undersökning. 

Det kan finnas flera orsaker som kan vara en grund för det som händer och upplevs. Kanske har du släktingar från andra sidan på besök eller andar som fastnat på platsen.
Det kan också vara negativa energier som har orsakats av något som hänt på platsen eller i närheten. Så kallade "platsminnen".

Jag kan dock aldrig veta eller lova att allt blir bra efter EN undersökning. Det beror helt och hållet på vad jag möter för slags fenomen eller energier. En del kan ha funnits på platsen i tusentals år. En sån energi tar man inte bort på ett par timmar.
Andra energier kan ha skapats eller tillkommit på senare tid och dessa kan för det mesta rensas bort.

Jag använder mig av shamanska redskap m.m. för att rensa platsen.