Rökelser Lidköping, Skara, Vara, Mariestad m.fl.

Hos mig på Själens Lykta hittar du olika rökelser. Samtliga rökelser är av bra kvalité och de har olika dofter, allt från tutti frutti till lavendel. De olika rökelserna passar till olika tillfällen, det beror lite på vad du söker. Min förhoppning är att alla ska hitta något passande utifrån vad de söker. Detta erbjuder jag till er i bland annat Lidköping, Vara, Skara, Mariestad, Götene och Grästorp men även till er i andra delar av Sverige. Med tanke på att jag har en webshop kan alla beställa hem rökelser från mig, även andra produkter som intresserar er.

Under produktsidan som heter Rökelser hittar ni alla rökelser som jag erbjuder, därifrån kan ni även klicka vidare på varje enskild produkt för att läsa mer om dem. Där hittar ni en kort förklaring av produkten, vad den luktar samt mängden som ingår i priset. Förhoppnings hittar ni all den informationen ni behöver, skulle det vara så att ni trots det har några frågor om någon specifik rökelse är ni välkomna att kontakta mig. 


Kort om rökelser

Det är en blandning av olika ingredienser som sedan rullas ihop till små stickor alternativt till små koner som har använts i flera tusen år. Rökelsen ska sedan tändas, då ger den ifrån sig väldoftande rök. Det finns även rökelse i annan form än detta, det är dock inget jag säljer. Som sagt finns det många olika dofter på rökelser, jag erbjuder bara några av alla magiska dofter som finns.

Olika typer av rökelser har genom tiderna använts inom olika religioner. Då är rökelsen en symbol för böner som stiger upp till Gud.